, ,

Love the Sea with Turquoise Feathers-unisieppari

44,00 

Love the Sea with Turquoise Feathers-unisieppari on täydellinen somiste retkipakuun tai katetulle terassille.

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Love the Sea with Turquoise Feathers-unisieppari muistuttaa ranta- ja merielämän ihanuudesta. Se on täydellinen somiste retkipakuusi tai vaikkapa katetulle terassille tai parvekkeelle.

Tuotteen koko

Leveys leveimmästä kohdasta noin 13,0 cm.

Puiset osat

Paksuus on 3 mm ja materiaali on todella kevyttä ja laadukasta kotimaista koivuvaneria.

Sulat

Aitoja hanhen sulkia, jotka on värjätty.

Lisätietoa

Kaikki Arctic Wind Jewelry:n tuotteet on itse suunniteltu ja käsin kasattu. Narun materiaali ja väri saattaa hieman vaihdella materiaalien saatavuuden mukaan.

Tässä vielä linkki Arctic Wind Jewelry:n korvakoruissa ja unisieppareissa käytettäviin materiaaleihin sekä käyttö- ja säilytyssuosituksiin.

Tuliko mieleen kysyttävää? Täältä löydät yhteystiedot. Autan mielelläni.

Lopuksi

Arctic Wind Jewelry:n tarina löytyy täältä. Arctic Wind Jewelry:n Instagram:ia, Facebook:ia ja TikTok:ia seuraamalla saat tiedon uutuuksista ja tarjouksista. Kuvia ja videoita tuotteista saa ehdottomasti jakaa Somessa ja tägätä @arcticwindjewelry niihin. Olisi ihanaa päästä näkemään, mitä tykkäät valitsemastasi tuotteesta.  Kiitos paljon jo ennakkoon! ?

Palautteen voi laittaa myös tänne verkkokauppaan kyseisen tuotteen alle Arviot-välilehdelle (ks. tarkemmat ohjeet täältä). Saatan palkita palautteen laittajan pienellä yllärillä.

Paino 0,055 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Love the Sea with Turquoise Feathers-unisieppari”