Turquoise Waves Wooden -korvakorut

27,90 

Turquoise Waves Wooden -korvakoruista houkuu arktisten vesien kirkkaus, puhtaus ja raikkaus. Puuosat ovat kotimaista koivuvaneria ja korunosat eivät allergisoi.

Saatavuus: Vain 2 varastossa

Turquoise Waves Wooden -korvakoruista houkuu arktisten vesien kirkkaus, puhtaus ja raikkaus. Täältä voit käydä katsomassa videon korvakoruista ja tulla seuramaan Arctic Wind Jewelryä.

Korvakorun koko

Pituus on noin 5,8 cm metalliosien kanssa ja leveys leveimmästä kohdasta noin 2,6 cm.

Puiset osat

Paksuus on 3 mm ja materiaali on todella kevyttä ja laadukasta kotimaista koivuvaneria.

Kirurginteräs korunosat

100% ruostumatonta terästä, mikä on toiselta nimeltään kirurginteräs. Jälleenmyyjien mukaan kirurginteräs sopii hyvin myös allergisille ja herkkäihoisille.

Lisätietoa

Kaikki Arctic Wind Jewelry:n tuotteet on itse suunniteltu ja käsin kasattu. Korvikset toimitetaan ihanassa mattaruskeassa ECO korurasiassa.

Tässä vielä linkki Arctic Wind Jewelry:n korvakoruissa ja unisieppareissa käytettäviin materiaaleihin sekä käyttö- ja säilytyssuosituksiin.

Tuliko mieleen kysyttävää? Täältä löydät yhteystiedot. Autan mielelläni.

Lopuksi

Arctic Wind Jewelry:n tarina löytyy täältä. Arctic Wind Jewelry:n Instagram:ia, Facebook:ia ja TikTok:ia seuraamalla saat tiedon uutuuksista ja tarjouksista. Kuvia ja videoita tuotteista saa ehdottomasti jakaa Somessa ja tägätä @arcticwindjewelry niihin. Olisi ihanaa päästä näkemään, mitä tykkäät valitsemastasi tuotteesta.  Kiitos paljon jo ennakkoon! ?

Palautteen voi laittaa myös tänne verkkokauppaan kyseisen tuotteen alle Arviot-välilehdelle (ks. tarkemmat ohjeet täältä). Saatan palkita palautteen laittajan pienellä yllärillä.

Paino 0,045 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turquoise Waves Wooden -korvakorut”