, , , ,

Surfer in Darker Turquoise Wave Wooden-korvakorut

27,90 

Surfer in Darker Turquoise Wave Wooden -puukorviksista huokuu se fiilis, kun surffaat puhtaan turkooseissa aalloista. Puuosat ovat kotimaista koivuvaneria. Metalliosat eivät allergisoi.

Saatavuus: Vain 2 varastossa

Surfer in Darker Turquoise Wave Wooden -puukorviksista huokuu se fiilis, kun surffaat puhtaan turkooseissa aalloista. Katso video täältä korvakoruista.

Korvakorun koko

Pituus on noin 5,0 cm metalliosien kanssa ja leveys leveimmästä kohdasta noin 2,5 cm.

Puiset osat

Paksuus on 3 mm ja materiaali on todella kevyttä ja laadukasta kotimaista koivuvaneria.

Kirurginteräs korunosat

100% ruostumatonta terästä, mikä on toiselta nimeltään kirurginteräs. Jälleenmyyjien mukaan kirurginteräs sopii hyvin myös allergisille ja herkkäihoisille.

Lisätietoa

Kaikki Arctic Wind Jewelry:n tuotteet on itse suunniteltu ja käsin kasattu. Korvikset toimitetaan ihanassa mattaruskeassa ECO korurasiassa.

Tässä vielä linkki Arctic Wind Jewelry:n korvakoruissa ja unisieppareissa käytettäviin materiaaleihin sekä käyttö- ja säilytyssuosituksiin.

Tuliko mieleen kysyttävää? Täältä löydät yhteystiedot. Autan mielelläni.

Lopuksi

Arctic Wind Jewelry:n tarina löytyy täältä. Arctic Wind Jewelry:n Instagram:ia, Facebook:ia ja TikTok:ia seuraamalla saat tiedon uutuuksista ja tarjouksista. Kuvia ja videoita tuotteista saa ehdottomasti jakaa Somessa ja tägätä @arcticwindjewelry niihin. Olisi ihanaa päästä näkemään, mitä tykkäät valitsemastasi tuotteesta.  Kiitos paljon jo ennakkoon! ?

Palautteen voi laittaa myös tänne verkkokauppaan kyseisen tuotteen alle Arviot-välilehdelle (ks. tarkemmat ohjeet täältä). Saatan palkita palautteen laittajan pienellä yllärillä.

Paino 0,045 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Surfer in Darker Turquoise Wave Wooden-korvakorut”