, , , ,

Pallas Fells in Your Heart Wooden -korvakorut

31,90 

Pallas Fells in Your Heart Wooden -korvakoruissa on kuvattuna tunturien kauneus.  Puuosat ovat kotimaista koivuvaneria. Metalliosat eivät allergisoi.

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Pallas Fells in Your Heart Wooden -korviksissa näkyy pohjoisen tunturin ja Lapin kauneus. Pallas sykähdyttää aina uudestaan ja uudestaan. Se on myös leijalautailuparatiisi talvisaikaan. Kurkkaa video korvakoruista täältä.

Korvakorun koko

Pituus on noin 5,3 cm metalliosien kanssa ja leveys leveimmästä kohdasta noin 2,5 cm.

Puiset osat

Paksuus on 3 mm ja materiaali on todella kevyttä ja laadukasta kotimaista koivuvaneria.

Kirurginteräs korunosat

100% ruostumatonta terästä, mikä on toiselta nimeltään kirurginteräs. Jälleenmyyjien mukaan kirurginteräs sopii hyvin myös allergisille ja herkkäihoisille.

Lisätietoa

Kaikki Arctic Wind Jewelry:n tuotteet on itse suunniteltu ja käsin kasattu. Korvikset toimitetaan ihanassa mattaruskeassa ECO korurasiassa.

Tässä vielä linkki Arctic Wind Jewelry:n korvakoruissa ja unisieppareissa käytettäviin materiaaleihin sekä käyttö- ja säilytyssuosituksiin.

Tuliko mieleen kysyttävää? Täältä löydät yhteystiedot. Autan mielelläni.

Lopuksi

Arctic Wind Jewelry:n tarina löytyy täältä. Arctic Wind Jewelry:n Instagram:ia, Facebook:ia ja TikTok:ia seuraamalla saat tiedon uutuuksista ja tarjouksista. Kuvia ja videoita tuotteista saa ehdottomasti jakaa Somessa ja tägätä @arcticwindjewelry niihin. Olisi ihanaa päästä näkemään, mitä tykkäät valitsemastasi tuotteesta.  Kiitos paljon jo ennakkoon! ?

Palautteen voi laittaa myös tänne verkkokauppaan kyseisen tuotteen alle Arviot-välilehdelle (ks. tarkemmat ohjeet täältä). Saatan palkita palautteen laittajan pienellä yllärillä.

Paino 0,045 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pallas Fells in Your Heart Wooden -korvakorut”