Cloudy Northern Lights in Snowflakes Acrylic-korvakorut

39,90 

Cloudy Northern Lights in Snowflakes Acrylic-korvakorut tuovat luoksesi upeat pilviset revontulet. Akryyliosat ovat väriltään todella upeat. Metalliosat eivät allergisoi.

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Cloudy Northern Lights in Snowflakes Acrylic-korvakorut tuovat luoksesi pohjoisen taianomaisen luonnon ja ennen kaikkia upeat revontulet sinne, missä ikinä oletkaan. Kurkkaa tästä Instagram-videolta muita korvakoruja ja tule samalla seuraamaan Arctic Wind Jewelryä, jotta saat nopeiten tiedon uutuuksista. Valitettavasti tästä kyseisestä mallista ei taida vielä videota olla.

Korvakorun koko

Pituus on noin 6,5 cm metalliosien kanssa ja leveys leveimmästä kohdasta noin 2,5 cm.

Akryyliosat

Paksuus on 3 mm ja materiaali on todella kevyttä ja erityisen kaunista.

Kirurginteräs korunosat

100% ruostumatonta terästä, mikä on toiselta nimeltään kirurginteräs. Jälleenmyyjien mukaan kirurginteräs sopii hyvin myös allergisille ja herkkäihoisille.

Lisätietoa

Kaikki Arctic Wind Jewelry:n tuotteet on itse suunniteltu ja käsin kasattu. Korvikset toimitetaan ihanassa mattaruskeassa ECO korurasiassa.

Tässä vielä linkki Arctic Wind Jewelry:n korvakoruissa ja unisieppareissa käytettäviin materiaaleihin sekä käyttö- ja säilytyssuosituksiin.

Tuliko mieleen kysyttävää? Täältä löydät yhteystiedot. Autan mielelläni.

Lopuksi

Arctic Wind Jewelry:n tarina löytyy täältä. Arctic Wind Jewelry:n Instagram:ia, Facebook:ia ja TikTok:ia seuraamalla saat tiedon uutuuksista ja tarjouksista. Kuvia ja videoita tuotteista saa ehdottomasti jakaa Somessa ja tägätä @arcticwindjewelry niihin. Olisi ihanaa päästä näkemään, mitä tykkäät valitsemastasi tuotteesta.  Kiitos paljon jo ennakkoon!

Palautteen voi laittaa myös tänne verkkokauppaan kyseisen tuotteen alle Arviot-välilehdelle (ks. tarkemmat ohjeet täältä). Saatan palkita palautteen laittajan pienellä yllärillä.

Paino 0,045 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cloudy Northern Lights in Snowflakes Acrylic-korvakorut”