, , , ,

Red Flowers Acrylic -korvakorut

29,90 

Red Flowers Acrylic -korvikset tuovat raikkaan kesäisen tuulahduksen. Akryyliosat ovat väriltään todella upeat. Metalliosat eivät allergisoi.

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Red Flowers Acrylic -korvikset tuovat raikkaan kesäisen tuulahduksen. Katso täältä eräs IG video korvakoruista. Tässä vielä toinen video.

Korvakorun koko

Pituus on noin 6,0 cm metalliosien kanssa ja leveys leveimmästä kohdasta noin 2,5 cm.

Akryyliosat

Paksuus on 3 mm ja materiaali on todella kevyttä ja erityisen kaunista.

Kirurginteräs korunosat

100% ruostumatonta terästä, mikä on toiselta nimeltään kirurginteräs. Jälleenmyyjien mukaan kirurginteräs sopii hyvin myös allergisille ja herkkäihoisille.

Lisätietoa

Kaikki Arctic Wind Jewelry:n tuotteet on itse suunniteltu ja käsin kasattu. Korvikset toimitetaan ihanassa mattaruskeassa ECO korurasiassa.

Tässä vielä linkki Arctic Wind Jewelry:n korvakoruissa ja unisieppareissa käytettäviin materiaaleihin sekä käyttö- ja säilytyssuosituksiin.

Tuliko mieleen kysyttävää? Täältä löydät yhteystiedot. Autan mielelläni.

Lopuksi

Arctic Wind Jewelry:n tarina löytyy täältä. Arctic Wind Jewelry:n Instagram:ia, Facebook:ia ja TikTok:ia seuraamalla saat tiedon uutuuksista ja tarjouksista. Kuvia ja videoita tuotteista saa ehdottomasti jakaa Somessa ja tägätä @arcticwindjewelry niihin. Olisi ihanaa päästä näkemään, mitä tykkäät valitsemastasi tuotteesta.  Kiitos paljon jo ennakkoon! ?

Palautteen voi laittaa myös tänne verkkokauppaan kyseisen tuotteen alle Arviot-välilehdelle (ks. tarkemmat ohjeet täältä). Saatan palkita palautteen laittajan pienellä yllärillä.

Paino 0,045 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Red Flowers Acrylic -korvakorut”