, , , ,

Pink Blue Sea Turtle Acrylic -korvakorut

29,90 

Pink Blue Sea Turtle Acrylic -korvikset tuovat piristystä päivään. Akryyliosat ovat väriltään todella upeat. Metalliosat eivät allergisoi.

Varasto loppu

Pink Blue Sea Turtle Acrylic -korvikset tuovat piristystä päivään.

Korvakorun koko

Pituus on noin 5,5 cm metalliosien kanssa ja leveys leveimmästä kohdasta noin 2,5 cm.

Akryyliosat

Paksuus on 3 mm ja materiaali on todella kevyttä ja erityisen kaunista.

Kirurginteräs korunosat

100% ruostumatonta terästä, mikä on toiselta nimeltään kirurginteräs. Jälleenmyyjien mukaan kirurginteräs sopii hyvin myös allergisille ja herkkäihoisille.

Lisätietoa

Kaikki Arctic Wind Jewelry:n tuotteet on itse suunniteltu ja käsin kasattu. Korvikset toimitetaan ihanassa mattaruskeassa ECO korurasiassa.

Tässä vielä linkki Arctic Wind Jewelry:n korvakoruissa ja unisieppareissa käytettäviin materiaaleihin sekä käyttö- ja säilytyssuosituksiin.

Tuliko mieleen kysyttävää? Täältä löydät yhteystiedot. Autan mielelläni.

Lopuksi

Arctic Wind Jewelry:n tarina löytyy täältä. Arctic Wind Jewelry:n Instagram:ia, Facebook:ia ja TikTok:ia seuraamalla saat tiedon uutuuksista ja tarjouksista. Kuvia ja videoita tuotteista saa ehdottomasti jakaa Somessa ja tägätä @arcticwindjewelry niihin. Olisi ihanaa päästä näkemään, mitä tykkäät valitsemastasi tuotteesta.  Kiitos paljon jo ennakkoon! ?

Palautteen voi laittaa myös tänne verkkokauppaan kyseisen tuotteen alle Arviot-välilehdelle (ks. tarkemmat ohjeet täältä). Saatan palkita palautteen laittajan pienellä yllärillä.

Paino 0,045 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pink Blue Sea Turtle Acrylic -korvakorut”