Love the Sea -unisieppari

49,90 

Love the Sea -unisieppari muistuttaa ranta- ja merielämän ihanuudesta. Se on täydellinen somiste retkipakuusi tai vaikkapa katetulle terassille tai parvekkeelle.

Varasto loppu

Love the Sea -unisieppari muistuttaa ranta- ja merielämän ihanuudesta. Se on täydellinen somiste retkipakuusi tai vaikkapa katetulle terassille tai parvekkeelle.

Ks. video tuotteesta.

Korvakorun koko

Pituus on noin 17,5 cm metalliosien kanssa ja leveys leveimmästä kohdasta noin 13,0 cm.

Puiset osat

Paksuus on 3 mm ja materiaali on todella kevyttä ja laadukasta kotimaista koivuvaneria.

Kirurginteräs korunosat

100% ruostumatonta terästä, mikä on toiselta nimeltään kirurginteräs. Jälleenmyyjien mukaan kirurginteräs sopii hyvin myös allergisille ja herkkäihoisille.

Lisätietoa

Kaikki Arctic Wind Jewelry:n tuotteet on itse suunniteltu ja käsin kasattu. Narun materiaali ja väri saattaa hieman vaihdella materiaalien saatavuuden mukaan.

Tässä vielä linkki Arctic Wind Jewelry:n korvakoruissa ja unisieppareissa käytettäviin materiaaleihin sekä käyttö- ja säilytyssuosituksiin.

Tuliko mieleen kysyttävää? Täältä löydät yhteystiedot. Autan mielelläni.

Lopuksi

Arctic Wind Jewelry:n tarina löytyy täältä. Arctic Wind Jewelry:n Instagram:ia, Facebook:ia ja TikTok:ia seuraamalla saat tiedon uutuuksista ja tarjouksista. Kuvia ja videoita tuotteista saa ehdottomasti jakaa Somessa ja tägätä @arcticwindjewelry niihin. Olisi ihanaa päästä näkemään, mitä tykkäät valitsemastasi tuotteesta.  Kiitos paljon jo ennakkoon! ?

Palautteen voi laittaa myös tänne verkkokauppaan kyseisen tuotteen alle Arviot-välilehdelle (ks. tarkemmat ohjeet täältä). Saatan palkita palautteen laittajan pienellä yllärillä.

Paino 0,055 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Love the Sea -unisieppari”