Love the Lake -unisieppari

49,90 

Love the Lake -unisieppari muistuttaa ihanista pohjoisen järvistä. Se on täydellinen somiste retkipakuusi tai vaikkapa katetulle terassille tai parvekkeelle.

Varasto loppu

Love the Lake -unisieppari muistuttaa ihanista pohjoisen järvistä. Se on täydellinen somiste retkipakuusi tai vaikkapa katetulle terassille tai parvekkeelle.

Ks. video Love the Sea -tuotteesta.

Unisiepparin koko

Pituus on noin 17,5 cm metalliosien kanssa ja leveys leveimmästä kohdasta noin 13,0 cm.

Puiset osat

Paksuus on 3 mm ja materiaali on todella kevyttä ja laadukasta kotimaista koivuvaneria.

Kirurginteräs osat

Metalliosat ovat 100% ruostumatonta terästä, mikä on toiselta nimeltään kirurginteräs. Jälleenmyyjien mukaan kirurginteräs sopii hyvin myös allergisille ja herkkäihoisille.

Lisätietoa

Kaikki Arctic Wind Jewelry:n tuotteet on itse suunniteltu ja käsin kasattu. Unisiepparin narun väri saattaa vaihdella saatavuuden mukaan.

Tässä vielä linkki Arctic Wind Jewelry:n korvakoruissa ja unisieppareissa käytettäviin materiaaleihin sekä käyttö- ja säilytyssuosituksiin.

Tuliko mieleen kysyttävää? Täältä löydät yhteystiedot. Autan mielelläni.

Lopuksi

Arctic Wind Jewelry:n tarina löytyy täältä. Arctic Wind Jewelry:n Instagram:ia, Facebook:ia ja TikTok:ia seuraamalla saat tiedon uutuuksista ja tarjouksista. Kuvia ja videoita tuotteista saa ehdottomasti jakaa Somessa ja tägätä @arcticwindjewelry niihin. Olisi ihanaa päästä näkemään, mitä tykkäät valitsemastasi tuotteesta.  Kiitos paljon jo ennakkoon! ?

Palautteen voi laittaa myös tänne verkkokauppaan kyseisen tuotteen alle Arviot-välilehdelle (ks. tarkemmat ohjeet täältä). Saatan palkita palautteen laittajan pienellä yllärillä.

Paino 0,055 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Love the Lake -unisieppari”