, , , ,

Aitutaki Sunset Sea Turtle Wooden Niobium -korvakorut

31,90 

Aitutaki Sunset Sea Turtle Wooden Niobium -korviksista hehkuu etäisen atollin kauneus. Jos et ole vielä tätä auringonlaskua nähnyt, lisää se Bucket-listallesi.

 

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Aitutaki Sunset Sea Turtle Wooden Niobium -korviksista hehkuu etäisen atollin kauneus. Jos et ole vielä Aitutakin auringonlaskua nähnyt, sinun pitää lisätä se Bucket-listallesi. Riippumatto ja auringonlasku.

Korvakorun koko

Pituus on noin 5,5 cm metalliosien kanssa ja leveys leveimmästä kohdasta noin 2,5 cm.

Puiset osat

Paksuus on 3 mm ja materiaali on todella kevyttä ja laadukasta kotimaista koivuvaneria.

Niobium korunosat

Korvakorukoukut ovat niobiumia, joka sopii todella hyvin allergisille ja herkkäihoisille. Niobium ei myöskään ruostu eikä tummene ajan kanssa. Materiaalina se on kirurgin terästä kalliimpaa ja sen takia se hieman nostaa korvisten hintaa.

Lisätietoa

Kaikki Arctic Wind Jewelry:n tuotteet on itse suunniteltu ja käsin kasattu. Korvikset toimitetaan ihanassa mattaruskeassa ECO korurasiassa.

Tässä vielä linkki Arctic Wind Jewelry:n korvakoruissa ja unisieppareissa käytettäviin materiaaleihin sekä käyttö- ja säilytyssuosituksiin.

Tuliko mieleen kysyttävää? Täältä löydät yhteystiedot. Autan mielelläni.

Lopuksi

Arctic Wind Jewelry:n tarina löytyy täältä. Arctic Wind Jewelry:n Instagram:ia, Facebook:ia ja TikTok:ia seuraamalla saat tiedon uutuuksista ja tarjouksista. Kuvia ja videoita tuotteista saa ehdottomasti jakaa Somessa ja tägätä @arcticwindjewelry niihin. Olisi ihanaa päästä näkemään, mitä tykkäät valitsemastasi tuotteesta.  Kiitos paljon jo ennakkoon! ?

Palautteen voi laittaa myös tänne verkkokauppaan kyseisen tuotteen alle Arviot-välilehdelle (ks. tarkemmat ohjeet täältä). Saatan palkita palautteen laittajan pienellä yllärillä.

Paino 0,045 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aitutaki Sunset Sea Turtle Wooden Niobium -korvakorut”