Revontulikorvakorut
Puiset korvakorut
Arctic Wind Jewelry
Akryylikorvakorut
Unisiepparit
Arctic Wind Jewelry

Uusimmat tuotteet

Puuosat

Korkealaatuista kotimaista PEFC- ja FSC-sertifioitua koivaneria, joka on ympäristöystävällistä ja Suomessa valmistettua.

Niobium -korunosat

Jälleenmyyjien mukaan täydellinen materiaali herkkäihoiselle ja allergiselle Niobiumin hypoallergeenisten ominaisuuksien vuoksi. Ei pitäisi ruostua eikä tummua. Linkkiä klikkaamalla voit lukea lisää Niobiumista suoraan erään jälleenmyyjän sivuilta. Niobium on materiaalina kirurginterästä kalliimpi ja sen takia Niobium-korvakorut ovat kalliimmat.

Akryyliosat

Ainutlaatuinen materiaali, joka luo upean efektin. Korun vieressä olevat värit heijastuvat korusta ja valo tulee todella kauniilla tavalla läpi korusta. Materiaalin väri voi vaihdella erän mukaan, joten ihan samaa sävyä ei välttämättä saa enää uutta. Tuotekuva on aina kuitenkin otettu myynnissä olevasta tuotteesta.

Kirurginteräs -korunosat

Jälleenmyyjien mukaan kirurginteräs on korkealaatuista ruostumatonta terästä, joka sopii herkkäihoisille ja allergisille. Sen ei pitäisi myöskään tummua. Kirurginteräs on Niobiumia halvempi materiaali, jonka takia korvakorujen myyntihinta on hieman Niobium-korvakoruja halvempi.

Inspiraationa pohjoisen luonto, tunturit, vuoret, meri ja tuuli

Arctic Wind Jewelry - Tarina

Haaveilin pitkään ikiomasta pikkuisesta korukaupasta ja tässä se nyt viimein on. Olen itse suunnitellut tuotteet ja käsin kasannut ne Suomessa. 

Puuosat ovat korkealaatuista kotimaista koivuvaneria ja akryyliset tuotteet ovat uniikkeja väriltään ja valo tulee todella nätillä tapaa niiden läpi. Korvakorut ovat kevyitä. 

Korvakorukoukkujen materiaalit on valittu siten, että ne sopisivat hyvin myös allergisille ja herkkäihoisille. Toivon, että korut toisivat piristystä käyttäjälleen ja auttaisivat pohjoisen kaipuuseen. Mukavaa päivää sinne! Terkuin, Linda 

Linkeistä pääset lukemaan koko tarinan ja ostamaan tuotteita.